Hajdúszoboszló akciós szállás csomagok Anna Vendégház

Akciós szállás csomagok egész évben!

Gyere el Hajdúszoboszlóra és vedd igénybe akciós szállás csomagok egyikét!

14.700-Ft

Aqua – Palace akciós szállás csomag

Akciós szállás csomagok egész évben foglalhatóak! Aqua – Palace csomagunk 2 éjszakás szállással, félpanziós ellátással és élményfürdő belépővel. Gyere el Hajdúszoboszlóra és érezd jól magad minden évszakban. Aqua-Palace csomagunkkal a legjobb áron használhatod az élményfürdő csúszdáit, és téles is mediterrán a hangulat.

19.600-Ft

Szoboszlói 4 éjszakás akciós szállás

Foglald le 4 éjszakás csomagunkat és érezd jól magad Hajdúszoboszlón. Vendégházunk Hajdúszoboszló csendes övezetében a Bánomkertben található, ahonnan a fürdőkoplexum csak pár perc séta.

24.600-Ft

6 éjszakás fépanziós akciós szállás

Akcós ajánlatunkkal a legkedvezőbben áron tölthetsz el egy hetet Hajdúszoboszlón. Szuper akciós szállás félpanzióval! Recepciónkon további Aqua – Palace élényfürdő belépőt vásárolhatsz.

24.600-Ft

Nyugdíjas akciós szállás

6 éjszakás akciónkat félpanzióval együtt veheted igénybe! Így nem kell mással foglalkoznod csak a pihenéssel. Étkezés a Hotel Járja*** éttermében történik, ahonan kényelmesen átsétálhatsz a gyógyfürdőbe! Csomaghoz vedd igénybe a TB. által támogatott gyógykezeléseket!

19.600-Ft

Bioétel- és Borfesztivál Hajúszoboszlón

Imádod a minőségi borokat, az önfeledt baráti beszélgetéseket, a különleges atmoszférájú fesztiválokat? Ebben az esetben itt a helyed Hajdúszoboszlón! Ezen a hétvégén a bio ételeké és a boroké lesz a főszerep, annak ellenére, hogy Hajdúszoboszló nem egy klasszikus borteremlő vidék. Mindenki megtudhatja, hogy mitől bio a bio! A jó bornak pedig nem kell cégér!

Információk

Kapcsolat

Megközelítés

Galéria

Szállásaink

Gyógyfürdő

Strand

Aqua -Palace

Aquapark

SZÉP kártya elfogadóhely

Kövess minket a Facebookon!

Share This